**CONCEPT: The question is based on the concept of ratios**

**SOLUTION: **

Total share of Paul and Quallis together

= 2+3=5 parts

and this is less than Robert's share by 7-5=2 part.

These 2 parts = $1500

=>1 parts = $750

Paul is 2 parts =2*750 = $1500 **(OPTION C)**