SOLUTION:

A NEW OG 2021 QUESTION


This is a Conversion Problem

On Map K, 1 inch = 20 miles =>1 square inch = 400 mile square

On Map L 1 inch = 30 miles

3 square inches on Map K = 3* 400 =1200 square miles

3 square inches on Map L = 3 * 900 = 2700 square miles

The difference = 2700 - 1200 =1500 square miles (OPTION E)