According to the table,

Total RECORDING TIME = 4+2 (Tue+ Thur) = 6 hrs

The time of viewing is 1+2=3 hrs and a 3+2=5 hrs and

hence the time NOT invested in viewing is

6-3 = 3hrs (Maximum)&

6-5 = 1 hour (Minimum)

Hence 1<=h<=3 is the range (OPTION E)